Huisartsenpraktijk IJsselmuiden is geopend op:
Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0382038999
Telefoonnummer: 0382038999
Geopend op: Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u

Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Praktijk L Brouw


Het zal u niet ontgaan zijn dat het maken van een afspraak bij huisarts L Brouw de laatste maanden wat moeizamer gaat. Dit heeft te maken met ontwikkelingen in de regio waarbij huisarts L Brouw nauw betrokken is. Deze nieuwe regioplannen zijn ook voor de zorg van onze patiƫnten van groot belang. Natuurlijk vinden ook wij het vervelend u niet altijd op korte termijn een afspraak te kunnen geven bij huisarts L Brouw. Maar gelukkig werken we in onze praktijk met vaste waarnemers waardoor het meestal mogelijk is op korte termijn af te spreken. We hopen op uw begrip hiervoor.
Lees verder »

Vaccinatie meningokokkenziekte


Ouders van kinderen buiten deze leeftijdsgroepen die voor hun kind toch graag het nieuwe vaccin willen, kunnen dit via de reizigerspoli van GGD IJsselland krijgen. Kosten zijn voor eigen rekening. Circa 60 euro, excl. consultkosten. https://www.ggdijsselland.nl/publiek/gezond-op-reis/ of eventueel telefonisch via 088 - 443 06 33 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 12:00 uur).
Lees verder »

Controle ADHD medicatie


De assistentes en de praktijkondersteuners GGZ gaan de komende tijd patiƫnten oproepen die al geruime tijd geen medicatie controle hebben gehad.
Lees verder »

Wijziging aanvragen herhaalmedicatie


Met de wijziging van onze website zijn wij helaas ook genoodzaakt om de procedure van de herhaalrecepten te wijzigen.

Eenmaal een account aangemaakt via de service-apotheek levert dit veel voordelen op.

U kunt makkelijk uw medic...
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten