Huisartsenpraktijk IJsselmuiden is geopend op:
Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0382038999
Telefoonnummer: 0382038999
Geopend op: Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u

Zorgmarkten

Een aantal keren per jaar wordt er een zorgmarkt georganiseerd.

De zorgmarkten worden georganiseerd vanuit de SEGY (Stichting Eerstelijns Gezondheidszorg IJsselmuiden). Deze stichting bestaat uit: Huisartsen, Fysiotherapie, Apotheek en Icare thuiszorg.

Wij houden u op de hoogte via deze website.  

Jeugdmarkt 

Een aantal hulpverleners waaronder: Huisartsen, Fysiotherapie, Apotheek, Stichting Welzijn, Centrum Jeugd en Gezin, Brandweer Ijsselmuiden, Tactus verslavingszorg, Sportcentrum Sonnenberch, politie IJsselland) van het Kulturhus houden

op zaterdag 13 september van 13.00 tot 16.00 uur een jeugdmarkt. Locatie: Grasveldje tegen over groente winkel van Lente aan de Burgemeester van Engelenweg.

Op de markt is voor kinderen en ouders informatie te vinden en van alles te doen voor de leeftijdsgroep 4 tot 12-jarigen. Iedereen kan terecht met vragen over gezondheid, ontwikkeling, voeding, beweging, veiligheid, middelengebruik, slaap, gebruik van sociale media en nog veel meer.

Alle 4 tot en met 12-jarigen krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Voor de jongeren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar zal er 's avonds een informatieavond zijn over het puberbrein in het Kulturhus. Ook ouders zijn van harte welkom.