Huisartsenpraktijk IJsselmuiden is geopend op:
Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0382038999
Telefoonnummer: 0382038999
Geopend op: Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u

Slim4kids

Gezondheidscentrum Kulturhus IJsselmuiden verzorgt een beweegprogramma waar kinderen van 4-12 jaar met overgewicht of obesitas in groepsverband, onder professionele begeleiding, een actievere en dus gezondere leefstijl kunnen ontwikkelen. Om deze doelstelling te kunnen bereiken werken we samen met huisartsen, praktijkondersteuner GGZ, fysiotherapeut en diëtiste.

Het programma duurt in totaal achttien maanden, waarin het kind de eerste zes maanden in de startperiode intensief begeleid wordt. 

Niet alleen de kinderen zelf krijgen individuele- en groepsbegeleiding, ook de ouders/ verzorgers worden betrokken bij het programma, zodat zij hun kind zoveel mogelijk kunnen motiveren en ondersteuenen. 

Kinderen uit IJsselmuiden kunnen worden aangemeld via Goedzorg fysiotherapie via info@goedzorgfysiotherapieijsselmuiden.nl of telefonisch 038-3311350. Het Slim4Kids programma vindt plaats in het gezondheidscentrum. Deelname is gratis, het basisprogramma wordt vergoed door de zorgverzekering. Vergoeding van het vervolgtraject hangt af van de wijze waarop u aanvullend verzekerd bent.