Huisartsenpraktijk IJsselmuiden is geopend op:
Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u
Telefoonnummer:
0382038999
Telefoonnummer: 0382038999
Geopend op: Maandag t/m Vrijdag van 08:00u - 17:00u

Afspraak maken

Inloopspreekuur

Wij bieden u als extra service een inloopspreekuur. U komt ‘s ochtends tussen 7.45u en 8.30u  binnen en meldt zich eerst bij de balie. Het inloopspreekuur is bedoeld voor 1 korte klacht die snel af te handelen is. Is het probleem hiervoor te ingewikkeld of is het te druk, dan zullen de assistentes u vragen een afspraak te maken. Overlegt u bij twijfel met de assistente.

Afspraakspreekuur

U maakt -persoonlijk of telefonisch- een afspraak bij de assistente. Voor een gewone afspraak wordt tien minuten gereserveerd. De assistente zal u altijd vragen naar de reden van uw consult. Heeft u meerdere klachten of denkt u meer tijd nodig te hebben, dan verzoeken wij u dit aan de assistente te melden, zodat zij meer tijd kan reserveren. 

E-consult

Alle praktijkhouders bieden de mogelijkheid tot een e-consult. Een e-consult wordt in de vakantieperiode (zie vakantieschema) niet beantwoord en voor spoed vragen wij u uiteraard altijd met de assistente te bellen.

De huisarts probeert binnen 3 dagen uw e-consult te beantwoorden. Bij onze waarnemende huisarts is er geen mogelijkheid voor een e-consult.

U kunt een e-consult maken via deze link: eConsult

Terugbelspreekuur 

Als u telefonisch contact wilt met uw huisarts, bv. om de uitslag van een onderzoek te bespreken, voor medisch advies of om het beloop van een klacht te vervolgen, kunt u dit bij de assistente aangeven.

De dokter belt u, op de afgesproken dag, terug zodra hij/zij daar tijd voor heeft op het door u aangegeven telefoonnummer.  

 

Bij niet verschijnen zonder bericht

Als u een afspraak maakt maar niet op komt dagen of deze afspraak niet op tijd (minstens 24 uur van te voren) afzegt, kunnen daar kosten aan verbonden zijn. Zie Veelgestelde vragen